Nirvana er der du kan vinne stort på nett på en relativt kort tid

Hjem » Spilleautomater » Nirvana

Andre spill:

Nirvana

Ved å spille Nirvana spilleautomat kan du spille forskjellige varianter av casionet og vinne mye penger! Vi lar deg prøve våre spilleautomater gratis så du får dreisen på det, og du kommer til å fortsatt spille med ekte penger.

Tusenvis av fornøyde kunder kan ikke ta feil! Etter flere år med positive tilbakemeldinger fra våre spillere har vi utviklet en enestående spilleautomat vi er stolte av å tilby våre gamblere.

Nettspillet Nirvana har i sin tid på spillmarkedet vist seg å være en storfavoritt blant våre gamblere.

Nirvana er en ny og enestående norgesautomat med mange forskjellige spilltemaer med en stor andel fornøyde kunder og mange ulike pengepremier. Vi er stolte av å kunne tilby våre brukere et brukervennlig nettspill som kan brukes når som helst. Du kan prøve vår prøve-versjon gratis online nå uten å måtte laste ned noe på nettet.

Skaperen av norgesautomaten, Yggdrasil Gaming, har laget et stort antall tema-baserte casinospill med høy suksessrate. Dette enkle pengevinnende on30pillet kan lett brukes av alle og enhver, og du kan spille dette spillet når som helst på døgnet. Nettspillet Nirvana gir deg nå bonus uten depositum så du kan prøve spilleautomaten og bli en av våre glade kunder.

Andre komponenter av norgesautomaten er blant annet

  • tilgjengelig Wild-symbol (erstatter andre symboler for å bidra til lage en symbolkombinasjon som hjelper deg å vinne)
  • |
  • tilgjengelig Scatter-symbol (skrur på gratis spinn)
  • |
  • tilgjengelig Autoplay-modus (gir deg muligheten til roterer 5-ene automatisk)
  • |
  • utilgjengelig Bonusrunde (gir den mer premier)

Norske spilleautomat på nett tilgjengelig på nett nå! Ta en sjanse og du kan vinne masse penger

Vi er stolte av å kunne gi våre kunder et enkelt og enestående nettspill der de både kan kose seg og få hjem store pengepremier. Vi kan tilby alle nye gamblere en gratis spilleautomat på nett uten å måtte laste ned en programvare og uten å måtte betale for prøvetiden. Vi har i tillegg en maksimal grense for hver innsats, så våre spillere ikke bruker opp for mye penger på en runde, hvilket vi mener minsker sjansene for farlig avhengighet samtidig som det øker sjansene for at våre gamblere kan kose seg med våre spilleautomater.

Vi har en enestående vinningsprosent, og vi syns det er kjempemorsomt å glede våre gamblere med store premier. Vår norgesautomat Nirvana ble tatt i bruk første gang i 2002 og våre brukere har kost seg med den siden første spinn. Det kommer som ingen overraskelse at våre spillere har elsket våre spilleautomater siden første øyeblikk, da magi er et tema som har interessert spilleautomatentusiaster i lang tid.